Dit virksomhedsnavn

Psyke/deppresion/angst og overgreb


Mange mennesker oplever en snært af dette i livet; nogle mere end andre. Det er min erfaring, at vi skal lære at leve med det, og have tillid til det. Det gør vi bedst ved at være i det, mærke det og lade det være en del af os. Her er det enormt vigtigt, at vi har kroppen med, for kroppen husker? alle de oplevelser, vi har været igennem. Via behandling og åndedræt kommer vi ned og frigiver gamle oplevelser og spændinger i kroppen. Krop og psyke hænger meget sammen.


Sportsfolk - eliteudøvere og motionister


Kroppen har brug for at komme af med affaldsstoffer, når vi skal præstere. Ofte er det kun selve træningen vi fokuserer på. Vi glemmer kroppen der ligger bag, og dét går tit først op for os, når skaden er sket! Afspænding og opmærksomhed på kroppen er meget vigtig.

Jeg har behandlet fodbold landsholds- og Superliga-spillere, samt proffessionelle cykelryttere fra Team Tinkoff-Saxo og Team Virtu Cycling. Og håndboldspillere fra den bedste lige i Danmark.

Er pt tilknyttet Bjerringbro-Silkeborg (BSV) elite herre.

Har 16 års erfaring med sportsudøvere.

Har været med Team Waoo til Postnord Danmark rundt 2019 - se indslaget her. https://www.facebook.com/127224570694266/posts/2377939942289373?s=100008076705342&v=e&sfns=xmwaErhvervslivet


Her er der pres på - vi skal nå det hele og gerne på den halve tid! Jeg oplever mange, der sidder fast, og ikke kan ikke komme derfra. Flere er fanget i en hverdag, der er alt for stresset og usammenhængende, og som putter for mange opgaver ind i dagligdagen. Stop lige op og mærk dig selv! Hvordan skal/vil? du bruge dit liv? /livet?


Børn og unge


Jeg oplever mange børn og unge, der i dag er alt for pressede. De skal leve op til alt for meget, tage stilling og være online hele tiden. De kender ikke andet, og lige pludselig kan de ikke mere - kroppen giver op. Her har vi som voksne et kæmpe ansvar. Vi er de store forbilleder, husk det!

Børn gør ikke det du siger, men det du gør…

Behandlingen gør, at de kommer til at mærke deres krop, oplever mere nærvær og afspændthed.