Dit virksomhedsnavn

Behandlingen


Har du problemer? Er du stresset eller deprimeret? Føler du, at du hænger fast? så kan kropsterapi hjælpe dig.


Mine behandlinger er baseret på forskellige massageteknikker, ledfrigørelse, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk.


Behandlingen kan bruges til fysiske smerter som dårlig ryg, piskesmæld, musearm og knæproblemer, men også til psykiske lidelser som stress, depression og angst.


Kropsterapien tager ikke kun fat på de fysiske smerter, der bliver også løsnet op for sindet, så du føler dig let i både krop og sjæl, når du er færdig.


Jeg lægger meget vægt på tilliden mellem dig og mig, fordi spændinger i kroppen ofte skyldes bekymringer, og dem skal der være plads til at komme af med under behandlingen. Ved at fokusere på at skabe balance i kroppen, har jeg hjulpet mange mennesker.


Behandlingen varer 60 min., men jeg oplever tit at 90 min. ville være gavnligt, så dette er også muligt.


Billederne er fra mit lokale i Them!

Træningen;


Jeg arbejder også med behandling af kroppen via træning. Træningen har stor focus på åndedræt og afspænding af led og muskler. Træningen handler meget om at få kontakt med kroppen, arbejde med balance, fundament, fødderne, smidighed og styrke og arbejder kun med egen vægt.


Har træningshold i Them Hallerne, de mere her . http://www.themhallerne.dk/omraader/motionscenter/holdtraening/


Har de sidste 2 vintre trænet med Kjellerup IF´s 2. div fodboldhold, hvor vi har arbejdet med tyngdepunkt, smidighed og balance, dette er til stor gavn for alle Elitesportsfolk.


Udtalelse fra Thomas Røll;


Jeg er stor fan af nye tiltag ifht at kunne optimere og det gælder indenfor alle livets aspekter. I dette tilfælde fodbold. Oles træning er anderledes, spændende og man får øjnene op for ting, muskler, bevægelser mm som man konstant bruger i fodboldverdenen, men som man ikke tillægger den store betydning.


Med Oles træning er vi inde og træne de små muskler som vi bruger til balancen, vores koordinering, de muskler som hjælper os til at kunne arbejde med et lavere tyngdepunkt, stå fast i nærkampe og være stærkere end vores modstandere.


Man er helt nede og arbejde i de små deltaljer, og det ved jeg at de store klubber ude i verden ligeledes gør. Man leder hele tiden efter de små ting der gør at man er foran sine konkurrenter.


Jeg er stor fan af de ideer Ole har og ville ønske de havde været tilgængelige dengang jeg selv var aktiv på højeste niveau


Så har din virksomhed / klub o.l. brug for en ny og spændende måde at træne på, så giv endelig lyd, så laver jeg et forløb for jer.


Udtalelser fra øvrige træningsklienter;


Om træningen vil jeg sige; det har hjulpet mig til en større bevidsthed, om hvordan små bevægelser kan gøre store forandringer.

Jeg er blevet opmærksom på mine led i fødder og tæer, og vigtigheden af at bevæge dem.

Mine knæ har aldrig haft det bedre, og jeg kommer helt sikkert til at bruge nogen af dine øvelser i min yogapraksis..

Og alt i alt føler jeg mig faktisk styrket i hele kroppen efter det her forløb. Det er intensivt, men givende.. og dejlig afslappet stemning.


/Rikke


Meget inspirerende og anderledes end den form for træning jeg tidligere har benyttet mig af. Godt for min smidighed og balance. Jeg kommer gerne igen, hvis du laver et nyt hold til efteråret/vinter.


/Jane


Det har været en fornøjelse at komme direkte fra en travl dag på job til en meget afslappet atmosfære i Oles træningslokale.

Det er nemt at følge med i den grundige instruktion, og man kan deltage, uanset hvilket niveau man befinder sig på træningsmæssigt.

Styrke, balance og smidighed – Træningen kommer rundt om det hele, og der er ingen tvivl om, at man bliver bedre på alle 3 områder i løbet af kort tid.


/Hanne